Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fantastik Dörtlü: İlk Adımlar - The Fantastic Four: First Steps (2025)

0.00 yıldız
0.00/5 0 Oy
Başlık: Fantastik Dörtlü: İlk Adımlar - The Fantastic Four: First Steps

Tür: Bilim-Kurgu,Macera

Yönetmen: Matt Shakman

Oyuncular: Pedro Pascal,Vanessa Kirby,Joseph Quinn,Ebon Moss-Bachrach,Ralph Ineson,Julia Garner,Paul Walter Hauser,John Malkovich,Natasha Lyonne,Sarah Niles

Vizyon Tarihi: 2025-07-23

Özet: 1960’lardan ilham alan retro-fütüristik bir dünyada geçen Fantastik Dörtlü: İlk Adımlar, Marvel’ın İlk Ailesi’ni—Reed Richards, Sue Storm, Johnny Storm ve Ben Grimm— seyirciyle tanıştırıyor. Kahraman kimlikleri ile aile bağlarını dengelemek zorunda kalan ekip, Galactus adlı açgözlü bir uzaylıdan ve onun gizemli habercisi Gümüş Sörfçü ile karşı karşıya geliyor. Galactus’un dünyayı ve içindeki herkesi yok etme planı zaten yeterince korkutucuyken, işler aniden çok daha kişisel bir boyuta taşınıyor.

Fragman Oyuncular

• Pedro Pascal

Reed Richards / Mr. Fantastic
    • Vanessa Kirby

Sue Storm / The Invisible Woman
    • Joseph Quinn

Johnny Storm / Human Torch
    • Ebon Moss-Bachrach

Ben Grimm / The Thing
    • Ralph Ineson

Galactus
    • Julia Garner

Shalla-Bal / Silver Surfer
    • Paul Walter Hauser

• John Malkovich

• Natasha Lyonne

• Sarah Niles

Yukarıdaki tüm bilgiler The Movie Database tarafından otomatik oluşturulmuştur.

Bengü

Sinemasever
Üye
Harika görünüyor poster; retro-fütüristik tarzı çok hoşuma gitti. Oyuncu kadrosu da oldukça güçlü, özellikle Pedro Pascal ve Vanessa Kirby'nin birlikte nasıl bir performans sergileyeceklerini merak ediyorum. 1960'lardan ilham alınması da filmin atmosferini oldukça etkileyici kılabilir diye düşünüyorum. Galactus ve Gümüş Sörfçü'nün varlığı zaten heyecan verici, üstüne bir de kişisel bir boyut eklenmiş olması da hikayeyi daha ilgi çekici hale getirmiş. Temmuz 2025 biraz uzak gibi görünse de beklemeye değer gibi duruyor. Umarım film beklentileri karşılıyor. Youtube fragmanı da izlemek için sabırsızlanıyorum. Başarılar dilerim

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap