Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zamana Güzellik Kat - Cashback (2007)

0.00 yıldız
0.00/5 0 Oy
Başlık: Zamana Güzellik Kat - Cashback

Tür: Dram,Komedi,Romantik

Yönetmen: Sean Ellis

Oyuncular: Sean Biggerstaff,Emilia Fox,Shaun Evans,Michael Dixon,Michelle Ryan,Stuart Goodwin,Frank Hesketh,Daphne Guinness,Jay Bowen,Irene Bagach,Kenneth Fahy,Katie Ball,Erica Ellis,Marc Pickering,Jared Harris,Nick Hancock,Michael Lambourne,Stan Ellis,Nia Roberts,Winnie Li,Celesta Hodge,Lene Bausager,Hatti Riemer,Kinvara Balfour,Cherie Nichole,Keeley Hazell,Nadia Alkhashab,Samantha Bloom,Emilia Fenton,Lucy Holt,Janine-May Tinsley,Hayley-Marie Coppin,Christine Fuller,Michelle Bentley,Gary Beeson,Katarina Olsson,Gayle Dudley,Nelly Lyster-Smith,Henrietta Bess,Howard Ward,Roddy Adair,Lee Wilson,Wayne Ploughman,Gary Mcnulty,Natalie Denning,Matthew Hodgson,Tree Carr,Katrine Falkenberg,Graham Ward,Kubrick Ellis

Vizyon Tarihi: 2007-01-17

Süre: 102

Özet: Hep bir ressam olmayı isteyen Ben Willis, acı veren bir ayrılığın sonrasında uykusuzluk çekmeye başlar. Aklını başka şeylerle meşgul etmek ve boş zamanını değerlendirmek için bir süpermarketin gece vardiyasında çalışmaya karar verir. Sekiz saatlik sıkıcı mesai ile baş etmek için, iş arkadaşlarının her biri “zaman takası” adlı sanatta kendilerini geliştirmiştir. Bu markette en büyük düşman insanın saatidir ve ona ne kadar çok bakılırsa zaman o kadar yavaş akar. Saatlerin çabuk geçmesini sağlamak için Ben'in izlediği yol, zamanı durdurmaktır. Bu yolla çevresindeki birçok güzelliğin farkına varan Ben'in ilgisini, özellikle kasiyer Sharon çekecektir. Aşk, kalp kırıklığı, kadın-erkek ilişkileri ve zaman üzerine eğlenceli ve genç bir komedi...
Yukarıdaki tüm bilgiler The Movie Database tarafından otomatik oluşturulmuştur.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap